fbpx

Binnenschilderwerk

Wil je jouw huis of kantoorweer laten stralen? Wij van Sips schilder & onderhoud bieden binnenschilderwerk klussen aan!

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Laat hieronder vrijblijvend jouw gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op!


Laat jouw huis of bedrijfspand weer stralen. 

Bent u op zoek naar binnenschilderwerk in de omgeving van Den Haag, voor bij u thuis of voor uw bedrijf? Een schilder, die goed werk levert en netjes schildert? Dan ben je bij Sips Schilder & Onderhoud, gevestigd in de omgeving van Den Haag, op het juiste adres!

Bij het binnenschilderwerk in woningen en bedrijfsruimtes die in gebruik zijn, beperkt Sips schilder & onderhoud de overlast tot een minimum. Wij schuren machinaal met stofafzuiging en dekken vloeren, ramen en trappen netjes af. Vanzelfsprekend wordt de werkplek aan het eind van iedere werkdag netjes opgeruimd. Aan uw veiligheid en aan die van onze medewerkers besteden wij optimale aandacht.

Lees hier de ervaringen van onze klanten.

Mijn ervaring met Sips schilder & onderhoud was absoluut positief. Wat hen onderscheidde, was niet alleen het uitstekende schilderwerk, maar ook de nauwkeurige communicatie en snelle uitvoering. Het team was zeer professioneel en leverde resultaten die de verwachtingen overtroffen. Dit bedrijf is een absolute aanrader.
Jan Koopmans
We hebben onlangs gebruik gemaakt van Sips schilder & onderhoud voor het schilderen van onze woning, en we zijn meer dan tevreden met het resultaat. Ze luisterden goed naar onze wensen, wat onze woning weer een frisse uitstraling gaf.
Willem de vries
Mijn recente ervaring met dit schildersbedrijf was erg positief. Het team was niet alleen vriendelijk, maar ze leverden ook een mooi resultaat. De schilders waren bedreven en namen de tijd voor de klus. Het enthousiasme voor hun vak was hierbij duidelijk merkbaar. Kortom, ik ben zeer tevreden met hun diensten en zou dit schildersbedrijf zeker aanbevelen .
Robin Verkerk